SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Växjö BK
2 - 3
Växjö Damfotbollförening
Växjö BK2 - 3Växjö Damfotbollförening

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 februari, 13:30
Plats:Sportfältet Teleborg
Serie:Träningsmatcher F17 2024
Premiär med mersmak för F17
2024-02-05 20:53

Helgens premiär mot Växjö BK lovade gott för det nykomponerade F17 laget

Publiken på plats på Teleborgs sportfält fick se en trivsam match i det blåsiga vädret där DFF i medvinden började klart bäst.

0-2 i paus till F17 laget var ställningen efter två frilägen som förvaltades snyggt i mål efter bollvinst högt upp i banan.

I andra halvlek fick de mer rutinerade spelarna i Växjö BK äntra planen och genast hamnade DFF lite längre ned i banan, försvaret stod upp bra men till sist hittade hemmalaget en lucka i backlinjen och tryckte dit reduceringen till 1-2.

DFF lät sig inte nedslås utan repade snabbt mod och kunde öka sin ledning till 1-3 efter en tilltrasslad situation i straffområdet.  Slutresultatet spikades några minuter senare när hemmalaget  gjorde mål på ett friläge till 2-3.

Från läktaren kunde man se många bra saker och samtidigt saker som man behöver träna mer på men i det stora hela en bra premiär

Målen för DFF

 

0-1 Ellen Svanholm ass Elin Petersson

0-2 Ellen Svanholm ass Tyra Pannwitz

1-3 Lisa Persson ass Ellen Svanholm


<< Tillbaka

 
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS