SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Växjö DFF F17 visade upp stabilt spel i blåsten
2024-03-10 21:31
Tuva in action

Dagens match i ishavsvindar mot trevliga Mariebo blev inte den spännande match som vi åskådare hade hoppats på.

Redan från start visade hemmalaget att man var påkopplade för dagens drabbning mot gästerna från Jönköping. 1-0 efter ett skott utifrån och 2-0 efter en hörnvariant innan ens 10minuter var spelade. Därefter visade VDFF upp ett stabilt försvarsspel där man hela tiden låg rätt i sina positioner och när bortalaget missade i ett uppspel kunde man göra 3-0 precis innan halvtimmen var spelad. Strax efteråt pekade den duktiga domaren på straffpunkten och 4-0 kunde noteras innan halvtidsvilan.

Ett gäng byten genomfördes i samband med halvtidsvilan och i inledningen av andra halvlek ökades ledningen på med 5 och 6-0.  Efter detta blev matchen lite avslagen då det var riktigt kallt i vinden och samtidigt blev matchen lite ryckig i samband med ett par skador. Trots detta kunde hemmalaget trycka in en retur i matchens sista minut fram till slutresultatet 7-0.

En riktigt bra match från de svarta giganterna i 60-65 minuter innan koncentrationen tröt. 

 

VDFFs mål

 

1-0 Tyra Pannwitz ass Josefine Ekdahl

2-0 Lisa Persson ass Moa Rang

3-0 Ellen Svanholm

4-0 Tyra Pannwitz straff

5-0 Tyra Pannwitz ass Iliana Sulaiman

6-0 Iliana Sulaiman

7-0 Tyra Pannwitz ass Moa Rang


Nyhetsarkiv
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS