SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
F17 bärgade tre poäng i Skåne
2024-05-20 09:13
Queen of the game i kamp med några Nike spelare

Nike borta på Lomma IP är inte något ställe jag har varit på innan, men en familjär klubb där man blev trevligt bemött.

I dagens match hade vi möjlighet att gå upp i serieledning vid vinst, detta gav extra krydda till förutsättningarna inför matchstart. Inledningen följde inte helt den matchplan vi lagt upp men trots detta kunde vi ta ledning efter en hörna där vi tryckte in bollen i andra våg till 1-0.

Då solen sken från klarblå himmel och matchen spelades på en välanvänd konstgräsplan var vätskepausen efter 20minuter efterlängtad. Det var under denna paus som coacherna justerade lite och efter detta blev spelet bättre och 2 och 3-0 trycktes in innan halvtidssignalen.

 

Halvtidssnacket var återigen lite finjusteringar då vi vet vad detta härliga gäng kan prestera när spelet stämmer.  4-0 kom som ett brev på posten då vår ytterforward snappade upp en förlupen boll och la in bollen i burgaveln. I 55e minuten stal vi bollen från hemmalagets målvakt och fastställde slutresultatet. Resten av matchen kändes lite avslagen då segern var säkrad och vi mest spelade av den utan att för den skull tumma på vår matchplan.

Återigen en mycket bra match av vårt försvar som inte släppet till några farligheter framför vår stabila målvakt. Ett mittfält som bidrar med hårt jobb och finurliga passningar samt en anfallstrio som levererar som de ska.

Nu väntar Helsingborg hemma på lördag och då är vi på tårna igen.

 

Mål VDFF

 

0-1 Lisa Persson ass Iliana Sulaiman

0-2 Iliana Sulaiman ass Tyra Pannwitz

0-3 Tyra Pannwitz ass Iliana Sulaiman

0-4Tyra Pannwitz

0-5 Iliana Sulaiman


Nyhetsarkiv
 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS