SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Välkomna till säsongen 2023!
2023-03-31 08:45

Hej!

 

Som ni vet så kommer Marit sluta som huvudansvarig för detta lag, tråkigt tycker vi men här med kan vi också presentera vår nya huvudansvariga tränare.

Finia Liebe heter hon, en fd Växjö DFF spelare och även syster till Mira i laget. Super roligt att Finia ställer upp på detta, det blir kanon!

 

Vi tänker att vi startar upp träningar nu inomhus Söndagar kl 11-12 i Teknikum tillsammans med laget F7 men samling Söndag 2 April 10:45 i Teknikum.

Sedan planerar vi för ett föräldramöte den 4 April 19:00-20:00 i Konferensrummet i Tipshallens gamla restaurang (ingång mitt emot Värendsvallen under bron). Finia kommer behöva hjälp både på och på sidan av planen som ni säkert förstår och det kommer vi spika där.

 

Från och med 1 maj går vi på träning utomhus och våra träningstider kommer vara Tisdagar 17:00-18:00 till en början för att sedan se över intresse om fler träningar med laget.

Varmt välkomna den 2 April så kör vi på därifrån och väldigt välkomna för tjejerna att ta med utomstående kompisar då vi gärna ser påfyllning i lagen!

 


Växjö DFF

 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS