SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Välkomna till Växjö DFF Födda 2008!

Välkommen

Hej och välkommen till Växjö DFF födda 2008!

 

För våra tjejer som är mellan 13-16 år så startar vår elitförberedande verksamhet. Det betyder att här börjar vi gradvis utbilda spelarna i vad det innebär att idrotta på elitnivå. Vi pratar om både det sportsliga, men också alla delar runt fotbollen som blir viktigare ju äldre man blir. Detta är för att ge spelarna en så bra grund som möjligt när de tar klivet upp för att spela seniorfotboll.

 

För att ge spelarna en så bra spelarutbildning som möjligt så jobbar ledare i ett nära samarbete tillsammans med föreningens andra lag och ungdomsansvarig.

 

Vårt ledarteam

Luli Hasani - Tränare

Elin Gustavsson - Tränare

Mani Reci - Tränare

AbdiKarim Hassan - Tränare

Oscar Englund - Tränare

Julia Starck - Lagledare

 

Träningstider

Måndagar 19.30 - 21.00 på Fagrabäck

Tisdagar 17.00 - 18.15 på Fagrabäck

Torsdagar 18.15 - 19.30 på Fagrabäck

 

Kontakt

Om du är intresserad av att vara en del av Växjö DFF, kontakta ungdomsansvarig Robert Siljebäck. Så hjälper han dig att hitta rätt!

robert.siljeback@vaxjodff.se

076 947 11 14

 

 

MATCH MÅNDAG 19/6 - HOPPBORGSKUL!
2023-06-16 11:21

Måndag 19/6 19:00 spelar Växjö DFF mot IFK Norrköping på Värendsvallen och vi festar till det med flera aktiviteter på plats. Varmt välkomna! 

Shorts
2022-03-26 11:18

Information från föreningen:
"Det är jätteviktigt att resterna av shortsen kommer in och nu direkt till Intersport senast Söndag farm till 18:00 när de stänger!

Alla hemma och bortashorts ska alltså in för att sätta på tryck på dessa!"

 

Alla ni som inte har lämnat in shortsen till matchstället, måste själva åka till Intersport och lämna in dem senast imorgon kl 18.

 

Växjö DFF

Fyspass på Crossfit Linné
2022-03-15 13:25

Från och med söndag den 20 mars kommer vi att utöka vår träning med ett fyspass i veckan. På söndagar kommer vi att träna crossfit på Crossfit Linné. 

 

Crossfit är en väldigt varierande träningsform, med hjälp av funktionella rörelser som att hoppa, dra, kasta, lyfta, springa och putta bygger du upp en styrka och kondition som underlättar både i din vardag och i ditt dagliga arbete. Övningarna är inspirerade från bland annat tyngdlyftning, gymnastik, löpning och rodd.

Alla våra pass är skalningsbara vilket innebär att belastning och intensitet i de olika övningarna kan anpassas oavsett nuvarande nivå. Målet är att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt – här kan alla vara med och träna tillsammans! Källa https://crossfitlinne.se/referenser/

 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS