SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Välkomna till Växjö DFF F15 (Födda 2008)

Vi är ett härligt gäng på ca 25 glada fotbollstjejer. Är du intresserad att vara med i Växjö DFFs 08-lag är du välkommen att anmäla ditt intresse till någon av oss ledare och tränare i Växjö DFF 08. Intresse anmälan görs dock alltid via föreningen för korrekt hantering med uppgifter, kö etc.

 

Som alla ideella föreningar bygger även Växjö DFF på att det finns intresserade föräldrar som vill vara med och leda laget. Prata med oss på träningen, om du kan tänka dig vara delaktig i träningen eller ha någon annan uppgift i laget.

Varmt välkommen till Växjö DFF 08!

Lulzim Hasani, Tränare

Muani Reci, Tränare

Elin Gustavsson, Tränare

Oscar Englund, Tränare

 

 

MATCH MÅNDAG 19/6 - HOPPBORGSKUL!
2023-06-16 11:21

Måndag 19/6 19:00 spelar Växjö DFF mot IFK Norrköping på Värendsvallen och vi festar till det med flera aktiviteter på plats. Varmt välkomna! 

Shorts
2022-03-26 11:18

Information från föreningen:
"Det är jätteviktigt att resterna av shortsen kommer in och nu direkt till Intersport senast Söndag farm till 18:00 när de stänger!

Alla hemma och bortashorts ska alltså in för att sätta på tryck på dessa!"

 

Alla ni som inte har lämnat in shortsen till matchstället, måste själva åka till Intersport och lämna in dem senast imorgon kl 18.

 

Växjö DFF

Fyspass på Crossfit Linné
2022-03-15 13:25

Från och med söndag den 20 mars kommer vi att utöka vår träning med ett fyspass i veckan. På söndagar kommer vi att träna crossfit på Crossfit Linné. 

 

Crossfit är en väldigt varierande träningsform, med hjälp av funktionella rörelser som att hoppa, dra, kasta, lyfta, springa och putta bygger du upp en styrka och kondition som underlättar både i din vardag och i ditt dagliga arbete. Övningarna är inspirerade från bland annat tyngdlyftning, gymnastik, löpning och rodd.

Alla våra pass är skalningsbara vilket innebär att belastning och intensitet i de olika övningarna kan anpassas oavsett nuvarande nivå. Målet är att du ska bli så allsidigt tränad som möjligt – här kan alla vara med och träna tillsammans! Källa https://crossfitlinne.se/referenser/

 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS