SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Växjö Damfotbollförening
Välkomna till Växjö DFF F2011!

Välkommen

Hej och välkommen till Växjö DFF födda 2011!

 

För våra tjejer som är mellan 13-16 år så startar vår elitförberedande verksamhet. Det betyder att här börjar vi gradvis utbilda spelarna i vad det innebär att idrotta på elitnivå. Vi pratar om både det sportsliga, men också alla delar runt fotbollen som blir viktigare ju äldre man blir. Detta är för att ge spelarna en så bra grund som möjligt när de tar klivet upp för att spela seniorfotboll.

 

För att ge spelarna en så bra spelarutbildning som möjligt så jobbar ledare i ett nära samarbete tillsammans med föreningens andra lag och ungdomsansvarig.

 

Vårt ledarteam

Gustav Karlsson
Johan Andersson

Karl Axelsson

Kristian Lejon

Linda Fagerberg

Marcus Lideberg

Sara Nilsson

 

Träningstider

Måndagar 17.00 - 18.15 på Fagrabäck

Onsdagar 18.15 - 19.00 på Fagrabäck

 

Kontakt

Om du är intresserad av att vara en del av Växjö DFF, kontakta ungdomsansvarig Robert Siljebäck. Så hjälper han dig att hitta rätt!

robert.siljeback@vaxjodff.se

076 947 11 14

MATCH MÅNDAG 19/6 - HOPPBORGSKUL!
2023-06-16 11:23

Måndag 19/6 19:00 spelar Växjö DFF mot IFK Norrköping på Värendsvallen och vi festar till det med flera aktiviteter på plats. Varmt välkomna! 

 
HUVUDPARTNERS
PREMIUMPARTNERS